Marketing strategie Mathieu de Man 18 juli 2022
marketingstrategie

Marketing strategie

Uiteindelijk gaat het erom of je een goede investering doet. Sluit de marketing wel aan bij de bedrijfsstrategie en bij de bedrijfsfilosofie? Wij helpen jouw organisatie bij het verkrijgen van leads en exposure door middel van een goede marketingmix, die aansluit bij wie je wilt zijn.

Marketing zit door heel je bedrijf

Het gaat er niet om wat je verkoopt, maar hoe je het verkoopt! Veel bedrijven zijn vergeten dat ze aan echte mensen verkopen. Mensen geven om de complete ervaring en dat betekent dat jouw hele bedrijf meewerkt aan de creatie van die ervaring.  

De ouderwetse P’s

Ze waren een revolutie in de jaren 70, maar worden tegenwoordig door veel marketeers vergeten, de P’s:

  • Prijs
  • Product
  • Plaats
  • Promotie
  • Personeel
  • Planeet

Dit zijn in onze ogen de 6 belangrijkste. Een marketingstrategie of marketingmix begint en eindigt met deze onderwerpen. Het gaat in onze ogen om de balans tussen deze punten. Kunnen we die goed afstellen, dan kunnen we goeie marketing bedrijven. 

Marketingstrategie opstellen

We gaan samen met jouw kijken wat jouw strategie is, of moet zijn. We geven je daarin onze ongezouten mening. Zijn we samen tot een idee gekomen, helpen we je je ook bij de uitvoer van dat idee. We geven je niet alleen de handvaten, maar zijn dat ook in veel gevallen. 

Klopt jouw marketing strategie wel?

Maak een afspraak

Naam(Vereist)
Ja, neem contact met mij op(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.