Webdesign

Word je 's nachts wakker, denkend dat jouw website meer wegheeft van een stoffige rommelkamer dan een strakke showroom? Dat het niet meer klopt met wie jullie zijn als bedrijf? Dan is het inderdaad tijd om eens kritisch te kijken hoe we dat beter kunnen doen en in het kielzog gelijk wat slimme scripts, plugins en tools voor je te implementeren.
webdevelopment
marketingbij marketingagency
inboundmarketing

Wat is webdesign

Webdesign is het creatieve en technische proces van het bouwen van een website, waarbij zowel het esthetische aspect als de gebruikerservaring centraal staan. Het gaat niet alleen om het visueel aantrekkelijk maken van een site, maar ook om het functioneel en gebruiksvriendelijk inrichten. Een webdesigner combineert grafische elementen (zoals kleurschema's, lettertypen en afbeeldingen) met de structuur en navigatie van de site om een samenhangende, gemakkelijk te navigeren en interactieve online omgeving te creëren. Goed webdesign houdt rekening met de doelstellingen van een bedrijf en de behoeften van de gebruikers, en zorgt ervoor dat de website niet alleen mooi oogt, maar ook effectief communiceert, engageert en converteert.

Waarom is webdesign belangrijk?

Webdesign is dus niet alleen het maken van een mooie website; het gaat om het creëren van een online omgeving die zowel aantrekkelijk als gebruiksvriendelijk is. Er zijn onderzoeken die aantonen dat bij iedere klik 90% van je bezoekers afhaakt. Dus zaak om daar heel kritisch naar te kijken want je website is je visitekaartje, je showroom en misschien wel de belangrijkste, je dealmaker of breaker.

marketing analytics

Hoe gaan we te werk?

Elke bedrijf heeft zijn eigen aanpak. We bekijken graag met jou welke aanpak het beste bij jou past.

1

Ontdekking en Strategie

Net als een goede detective duiken we in wat jou uniek maakt. We brengen je merk, doelen en doelgroep in kaart.

2

Ontwerp

We ontwerpen een website die er niet alleen strak uitziet, maar ook functioneel is.

3

Ontwikkeling

Hier worden de ontwerpen werkelijkheid. Onze developers zetten pixels om in functionele, interactieve ervaringen.

4

Testen en Verfijnen

We testen alles – van links tot laadsnelheid.

5

Acceptatie

Leuk dat wij het een goed functionerende website vinden, maar jij bent de baas, dus ook jij moet testen. Pas als jij het goed vindt, vinden wij het ook goed.

Multi-purpose site

Laten we samen je template kiezen

We hebben een selectie van 9 templates waaruit je snel je eigen website kan samenstellen, bekijk de interactieve demo's!

Dit biedt onze afdeling ook aan

Video

Video marketing

In een wereld waar de aandachtsspanne korter is dan ooit, grijpt video content de aandacht en houdt het vast. Het is als het verschil tussen een telefoongesprek en een face-to-face ontmoeting; de impact is groter, emotioneler en memorabeler.

inboundmarketing en leadgeneratie

Inbound marketing & leadgeneratie

Laten we eerlijk zijn, niemand houdt van die vervelende verkopers die je ongevraagd opbellen tijdens het avondeten. Inbound marketing en leadgeneratie is het tegenovergestelde. Het is als een magnetische persoonlijkheid die klanten aantrekt en vasthoudt, een pull strategie.

marketingstrategie

Marketingstrategie

Zie het zo: een marketingstrategie is als een GPS voor jouw bedrijf. Zonder zou je rondrijden op goed geluk, hopend dat je ergens komt. Met een strategie weet je waar je naartoe gaat, hoe je daar komt, en waarom die route het beste is. Dat wil niet zeggen dat het net zo dichtgetimmerd zit als een regeerakkoord. In tegenstelling, een goede strategie heeft ruimte om te experimenteren, bij te sturen en te optimaliseren.

Content creatie

Contentcreatie

Denk aan je website als een etalage. Zonder aantrekkelijke inhoud, lopen voorbijgangers (lees: potentiële klanten) gewoon voorbij. Goede content trekt aandacht, wekt interesse en bouwt relaties op. Het is de vonk die bezoekers verandert in trouwe fans.

Grafisch ontwerp en artwork

Design & Artwork

Eerste indrukken zijn als een eerste date: je krijgt geen tweede kans om een eerste indruk te maken. Iedere accountmanager weet hoe belangrijk een eerste indruk is, het kan de aandacht grijpen en bepalend zijn voor succes. Design zorgt ervoor dat jouw merk niet alleen gezien, maar ook herinnerd wordt.

e-mail marketing

E-mailmarketing

In een tijdperk waarin iedereen overrompeld wordt door digitale informatie, brengt e-mailmarketing een persoonlijke touch. Het is de kunst van het direct aanspreken van je klanten, het bieden van waarde en het creëren van een blijvende verbinding.

employer branding

Employer branding

Als ondernemer, directeur of bestuurder ben je afhankelijk van het in dienst hebben van het juiste personeel? Dan weet je ook hoe belangrijk het is om niet alleen aan de buitenwereld te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Employer branding vertelt jouw verhaal aan je huidige en toekomstige medewerkers.

Social media en community managment

Social media – community management

In de wereld van sociale media is een actieve en betrokken gemeenschap goud waard. Het gaat niet alleen om het plaatsen van content; het gaat om het creëren van conversaties, het bouwen van relaties en het transformeren van volgers in ambassadeurs. Kortom, het is het hart van je sociale media strategie.

Storytelling

Storytelling

In een wereld waar elk merk schreeuwt om aandacht, is een goed verhaal als een rustig, boeiend gesprek in een overvolle kamer. Het trekt aandacht, roept emoties op en blijft hangen. Jouw merkverhaal is niet zomaar een verkooppraatje; het is een kans om een diepere verbinding met je publiek te creëren.

Data Analyse - data analytics

Data Analytics

Stel je voor: een wereld waarin je niet meer gokt op basis van onderbuikgevoelens, maar beslissingen neemt gesteund door keiharde data. Data Analytics is als die vriend die altijd de feiten checkt voordat hij een urban legend gelooft. Het helpt je om patronen te zien, trends te voorspellen en te begrijpen wat jouw klanten echt willen.

SEA

SEA

Stel je voor dat je een winkel hebt in de meest populaire straat van de stad, maar niemand weet dat je er zit. Dat is je website zonder SEA. Met Search Engine Advertising zet je jouw bedrijf in de digitale etalage, recht voor de neuzen van geïnteresseerde voorbijgangers.

SEO

SEO

Je hebt een website – top! Maar wat als niemand hem kan vinden? Dan is het alsof je een feestje geeft zonder uitnodigingen te versturen. SEO zorgt ervoor dat jouw digitale feestje de hotspot wordt waar iedereen naartoe wil. Die uitnodiging moet je natuurlijk niet alleen op Google zetten, want met ChatGPT, bing en Duckduckgo komen mensen ook bij je terecht.

Open chat
1
Hey! ???? Kunnen we je helpen?