Storytelling

Heb je ooit het gevoel gehad dat jouw merkverhaal niet lekker uit de verf komt. Veel MKB ondernemers hebben een geweldig product, maar komen helaas vaak net te stoffig over. Tijd om daar verandering in te brengen en jouw visie tot een verhaal te maken.
seo
marketingstrategie
Storytelling

Wat is Storytelling?

Storytelling binnen de marketing is het gebruik van een narratief om het verhaal achter jouw merk tot leven te brengen. Het gaat om het verbinden van jouw waarden, visie en producten met je publiek via een verhaal dat boeit, inspireert en overtuigt. Het transformeert jouw merk van een abstract concept naar iets tastbaars. Een bekend voorbeeld hiervan is de chocolade bar van Tony Chocolonely. Deze is ongelijk omdat de wereld waarin chocola wordt gemaakt ook de ongelijkheid vertoont, waar het merk aandacht aan wil geven, want dat klopt niet.

Waarom Storytelling Essentieel is

In een wereld waar elk merk schreeuwt om aandacht, is een goed verhaal als een rustig, boeiend gesprek in een overvolle kamer. Het trekt aandacht, roept emoties op en blijft hangen. Jouw merkverhaal is niet zomaar een verkooppraatje; het is een kans om een diepere verbinding met je publiek te creëren.

seo marketing

Hoe gaan we te werk?

Elke bedrijf heeft zijn eigen aanpak. We bekijken graag met jou welke aanpak het beste bij jou past.

1

Jouw verhaal ontdekken

Elk merk heeft een verhaal. We beginnen met het ontdekken van het jouwe.

2

Plot en karakters ontwikkelen

Wie zijn de helden? Wat zijn de uitdagingen? Wij bouwen een verhaalstructuur die resoneert.

3

Creatie

Nu wordt het leuk. We schrijven, ontwerpen en produceren jouw verhaal.

4

Delen met de wereld

Of het nu via je website, social media of traditionele media is, we zorgen dat jouw verhaal klopt met de toon van het medium.

5

Reacties meten en verfijnen

Een goed verhaal groeit en evolueert. We luisteren naar feedback en passen aan waar nodig.

marketing-copywriting

Vertel ons jouw verhaal?

Wil je dat jouw merk niet alleen gehoord, maar ook gevoeld en onthouden wordt? Dan is storytelling jouw geheime wapen. Het is tijd om de bladzijde om te slaan en een nieuw hoofdstuk voor jouw merk te beginnen. Met onze hulp wordt jouw merkverhaal niet alleen verteld, maar ook beleefd en gedeeld. Want laten we eerlijk zijn, wie houdt er nu niet van een goed verhaal?

Dit biedt onze afdeling ook aan

SEA

SEA

Stel je voor dat je een winkel hebt in de meest populaire straat van de stad, maar niemand weet dat je er zit. Dat is je website zonder SEA. Met Search Engine Advertising zet je jouw bedrijf in de digitale etalage, recht voor de neuzen van geïnteresseerde voorbijgangers.

Social media en community managment

Social media – community management

In de wereld van sociale media is een actieve en betrokken gemeenschap goud waard. Het gaat niet alleen om het plaatsen van content; het gaat om het creëren van conversaties, het bouwen van relaties en het transformeren van volgers in ambassadeurs. Kortom, het is het hart van je sociale media strategie.

Grafisch ontwerp en artwork

Design & Artwork

Eerste indrukken zijn als een eerste date: je krijgt geen tweede kans om een eerste indruk te maken. Iedere accountmanager weet hoe belangrijk een eerste indruk is, het kan de aandacht grijpen en bepalend zijn voor succes. Design zorgt ervoor dat jouw merk niet alleen gezien, maar ook herinnerd wordt.

Content creatie

Contentcreatie

Denk aan je website als een etalage. Zonder aantrekkelijke inhoud, lopen voorbijgangers (lees: potentiële klanten) gewoon voorbij. Goede content trekt aandacht, wekt interesse en bouwt relaties op. Het is de vonk die bezoekers verandert in trouwe fans.

Data Analyse - data analytics

Data Analytics

Stel je voor: een wereld waarin je niet meer gokt op basis van onderbuikgevoelens, maar beslissingen neemt gesteund door keiharde data. Data Analytics is als die vriend die altijd de feiten checkt voordat hij een urban legend gelooft. Het helpt je om patronen te zien, trends te voorspellen en te begrijpen wat jouw klanten echt willen.

e-mail marketing

E-mailmarketing

In een tijdperk waarin iedereen overrompeld wordt door digitale informatie, brengt e-mailmarketing een persoonlijke touch. Het is de kunst van het direct aanspreken van je klanten, het bieden van waarde en het creëren van een blijvende verbinding.

employer branding

Employer branding

Als ondernemer, directeur of bestuurder ben je afhankelijk van het in dienst hebben van het juiste personeel? Dan weet je ook hoe belangrijk het is om niet alleen aan de buitenwereld te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Employer branding vertelt jouw verhaal aan je huidige en toekomstige medewerkers.

SEO

SEO

Je hebt een website – top! Maar wat als niemand hem kan vinden? Dan is het alsof je een feestje geeft zonder uitnodigingen te versturen. SEO zorgt ervoor dat jouw digitale feestje de hotspot wordt waar iedereen naartoe wil. Die uitnodiging moet je natuurlijk niet alleen op Google zetten, want met ChatGPT, bing en Duckduckgo komen mensen ook bij je terecht.

inboundmarketing en leadgeneratie

Inbound marketing & leadgeneratie

Laten we eerlijk zijn, niemand houdt van die vervelende verkopers die je ongevraagd opbellen tijdens het avondeten. Inbound marketing en leadgeneratie is het tegenovergestelde. Het is als een magnetische persoonlijkheid die klanten aantrekt en vasthoudt, een pull strategie.

web design

Webdesign

Webdesign is niet alleen het maken van een mooie website; het gaat om het creëren van een online omgeving die zowel aantrekkelijk als gebruiksvriendelijk is. Er zijn onderzoeken die aantonen dat bij iedere klik 90% van je bezoekers afhaakt. Dus zaak om daar heel kritisch naar te kijken want je website is je visitekaartje, je showroom en misschien wel de belangrijkste, je dealmaker of breaker.

marketingstrategie

Marketingstrategie

Zie het zo: een marketingstrategie is als een GPS voor jouw bedrijf. Zonder zou je rondrijden op goed geluk, hopend dat je ergens komt. Met een strategie weet je waar je naartoe gaat, hoe je daar komt, en waarom die route het beste is. Dat wil niet zeggen dat het net zo dichtgetimmerd zit als een regeerakkoord. In tegenstelling, een goede strategie heeft ruimte om te experimenteren, bij te sturen en te optimaliseren.

Video

Video marketing

In een wereld waar de aandachtsspanne korter is dan ooit, grijpt video content de aandacht en houdt het vast. Het is als het verschil tussen een telefoongesprek en een face-to-face ontmoeting; de impact is groter, emotioneler en memorabeler.

Open chat
1
Hey! ???? Kunnen we je helpen?