SEO

Welkom, waarde ondernemer! Jij bent dus een MKB-directeur of marketingmanager? Dan weet je vast al dat een goede website goud waard is. Wij gaan het hebben over SEO, oftewel, hoe jij ervoor zorgt dat jouw website niet zo verborgen blijft als de intriges van een politicus tijdens verkiezingstijd.
marketing freelancer
marketingspecialisten
SEO marketing

Wat is SEO nu eigenlijk?

Kort gezegd, met SEO maak je jouw website onweerstaanbaar voor zoekmachines. Denk aan Google als een kritische consument, maar dan met een 10 voud complexer door een combinatie van AI die doorontwikkeld is op Deep Learning Modellen. Dit betekent dat jouw vindbaarheid onderhevig is aan het constant veranderende zoekgedrag van ons allemaal.

Wij zorgen dat jouw website precies biedt wat deze consument zoekt.

Waarom SEO belangrijk is voor jouw bedrijf

Je hebt een website – top! Maar wat als niemand hem kan vinden? Dan is het alsof je een feestje geeft zonder uitnodigingen te versturen. SEO zorgt ervoor dat jouw digitale feestje de hotspot wordt waar iedereen naartoe wil. Die uitnodiging moet je natuurlijk niet alleen op Google zetten, want met ChatGPT, bing en Duckduckgo komen mensen ook bij je terecht.

marketing-copywriting

Hoe gaan we te werk?

Elke bedrijf heeft zijn eigen aanpak. We bekijken graag met jou welke aanpak het beste bij jou past.

1

De juiste Keywords

We speuren naar de keywords op die jouw doelgroep gebruikt, zodat jouw website niet onzichtbaar blijft.

2

Website optimalisatie

Denk hierbij aan het oppoetsen van alles, van je titels tot je afbeeldingen. Net zo belangrijk als je schoenen poetsen voor een sollicitatiegesprek.

3

Inhoud die blijft hangen

We schrijven teksten die zowel Google, Bing en ChatGPT, als ook je bezoekers geweldig vinden. Maar dan ook nog leesbaar.

4

Linkbuilding

Dit is het uitbreiden van jouw netwerk, maar dan online. Zo bouw je autoriteit op. Wij zorgen dat uw site meer connecties krijgt dan een lobbyist in Den Haag.

5

Analyseren en bijsturen

SEO is geen eenmalige actie. SEO is als een goede wijn, het wordt beter met de tijd. We houden alles in de gaten en sturen bij waar nodig, zodat jij altijd voorop blijft lopen.

inboundmarketing

Wil je wel gevonden worden?

Met SEO zorg je ervoor dat jouw website niet alleen gevonden wordt, maar ook de bezoeker biedt wat hij of zij zoekt. Zoals een goed boek dat iedereen wil lezen, ja die mensen bestaan echt.

Dit biedt onze afdeling ook aan

employer branding

Employer branding

Als ondernemer, directeur of bestuurder ben je afhankelijk van het in dienst hebben van het juiste personeel? Dan weet je ook hoe belangrijk het is om niet alleen aan de buitenwereld te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Employer branding vertelt jouw verhaal aan je huidige en toekomstige medewerkers.

Social media en community managment

Social media – community management

In de wereld van sociale media is een actieve en betrokken gemeenschap goud waard. Het gaat niet alleen om het plaatsen van content; het gaat om het creëren van conversaties, het bouwen van relaties en het transformeren van volgers in ambassadeurs. Kortom, het is het hart van je sociale media strategie.

inboundmarketing en leadgeneratie

Inbound marketing & leadgeneratie

Laten we eerlijk zijn, niemand houdt van die vervelende verkopers die je ongevraagd opbellen tijdens het avondeten. Inbound marketing en leadgeneratie is het tegenovergestelde. Het is als een magnetische persoonlijkheid die klanten aantrekt en vasthoudt, een pull strategie.

web design

Webdesign

Webdesign is niet alleen het maken van een mooie website; het gaat om het creëren van een online omgeving die zowel aantrekkelijk als gebruiksvriendelijk is. Er zijn onderzoeken die aantonen dat bij iedere klik 90% van je bezoekers afhaakt. Dus zaak om daar heel kritisch naar te kijken want je website is je visitekaartje, je showroom en misschien wel de belangrijkste, je dealmaker of breaker.

e-mail marketing

E-mailmarketing

In een tijdperk waarin iedereen overrompeld wordt door digitale informatie, brengt e-mailmarketing een persoonlijke touch. Het is de kunst van het direct aanspreken van je klanten, het bieden van waarde en het creëren van een blijvende verbinding.

marketingstrategie

Marketingstrategie

Zie het zo: een marketingstrategie is als een GPS voor jouw bedrijf. Zonder zou je rondrijden op goed geluk, hopend dat je ergens komt. Met een strategie weet je waar je naartoe gaat, hoe je daar komt, en waarom die route het beste is. Dat wil niet zeggen dat het net zo dichtgetimmerd zit als een regeerakkoord. In tegenstelling, een goede strategie heeft ruimte om te experimenteren, bij te sturen en te optimaliseren.

Data Analyse - data analytics

Data Analytics

Stel je voor: een wereld waarin je niet meer gokt op basis van onderbuikgevoelens, maar beslissingen neemt gesteund door keiharde data. Data Analytics is als die vriend die altijd de feiten checkt voordat hij een urban legend gelooft. Het helpt je om patronen te zien, trends te voorspellen en te begrijpen wat jouw klanten echt willen.

Grafisch ontwerp en artwork

Design & Artwork

Eerste indrukken zijn als een eerste date: je krijgt geen tweede kans om een eerste indruk te maken. Iedere accountmanager weet hoe belangrijk een eerste indruk is, het kan de aandacht grijpen en bepalend zijn voor succes. Design zorgt ervoor dat jouw merk niet alleen gezien, maar ook herinnerd wordt.

Video

Video marketing

In een wereld waar de aandachtsspanne korter is dan ooit, grijpt video content de aandacht en houdt het vast. Het is als het verschil tussen een telefoongesprek en een face-to-face ontmoeting; de impact is groter, emotioneler en memorabeler.

SEA

SEA

Stel je voor dat je een winkel hebt in de meest populaire straat van de stad, maar niemand weet dat je er zit. Dat is je website zonder SEA. Met Search Engine Advertising zet je jouw bedrijf in de digitale etalage, recht voor de neuzen van geïnteresseerde voorbijgangers.

Content creatie

Contentcreatie

Denk aan je website als een etalage. Zonder aantrekkelijke inhoud, lopen voorbijgangers (lees: potentiële klanten) gewoon voorbij. Goede content trekt aandacht, wekt interesse en bouwt relaties op. Het is de vonk die bezoekers verandert in trouwe fans.

Storytelling

Storytelling

In een wereld waar elk merk schreeuwt om aandacht, is een goed verhaal als een rustig, boeiend gesprek in een overvolle kamer. Het trekt aandacht, roept emoties op en blijft hangen. Jouw merkverhaal is niet zomaar een verkooppraatje; het is een kans om een diepere verbinding met je publiek te creëren.

Open chat
1
Hey! ???? Kunnen we je helpen?