SEA

Hé daar, dynamische MKB-leiders en marketingstrategen! Klaar om de digitale snelweg op te gaan zonder eindeloos te wachten op groen licht? Welkom in de wervelende wereld van SEA, waar je zichtbaarheid krijgt sneller dan je "zoekmachineadvertenties" kunt zeggen.
SEA search engine optimalisation
emailmarketing
copywriting

Wat is SEA eigenlijk?

SEA (Search Engine Advertising) is het proces van het creëren en beheren van advertenties in zoekmachines zoals Google. Het is als een snelweg naar zichtbaarheid; je betaalt voor de snelle route om bovenaan de zoekresultaten te verschijnen. Het gaat om de juiste mensen op het juiste moment met de juiste boodschap bereiken.

Waarom SEA onmisbaar is voor jouw bedrijf

Stel je voor dat je een winkel hebt in de meest populaire straat van de stad, maar niemand weet dat je er zit. Dat is helaas de staat van het internet vandaag de dag. Met Search Engine Advertising zet je jouw bedrijf in de digitale etalage, recht voor de neuzen van geïnteresseerde voorbijgangers.

seo marketing

Hoe gaan we te werk?

Elke bedrijf heeft zijn eigen aanpak. We bekijken graag met jou welke aanpak het beste bij jou past.

1

Doelen stellen

Wat wil je bereiken? Meer websitebezoekers, verkopen, of inschrijvingen? Wij helpen je een helder doel te stellen.

2

Doelgroep bepalen

Wie wil je bereiken en waar hangen ze uit? Geen schot in het duister, maar een gerichte pijl.

3

Advertenties creëren

We schrijven en ontwerpen advertenties die niet alleen klikken, maar ook beklijven.

4

Campagne beheren

Wij zetten de campagne op, monitoren en passen aan. Zoals een DJ die de muziek afstemt op de dansvloer.

5

Analyseren en optimaliseren

Wat werkt, wat niet? Wij duiken in de data om jouw campagne steeds beter te maken.

SEO marketing

Klaar om jouw advertenties te laten schitteren?

Maximaliseer uw online zichtbaarheid met onze SEA-diensten: doelgerichte advertenties, geoptimaliseerde campagnes en meetbare resultaten voor een betere ROI.

Dit biedt onze afdeling ook aan

e-mail marketing

E-mailmarketing

In een tijdperk waarin iedereen overrompeld wordt door digitale informatie, brengt e-mailmarketing een persoonlijke touch. Het is de kunst van het direct aanspreken van je klanten, het bieden van waarde en het creëren van een blijvende verbinding.

Storytelling

Storytelling

In een wereld waar elk merk schreeuwt om aandacht, is een goed verhaal als een rustig, boeiend gesprek in een overvolle kamer. Het trekt aandacht, roept emoties op en blijft hangen. Jouw merkverhaal is niet zomaar een verkooppraatje; het is een kans om een diepere verbinding met je publiek te creëren.

Social media en community managment

Social media – community management

In de wereld van sociale media is een actieve en betrokken gemeenschap goud waard. Het gaat niet alleen om het plaatsen van content; het gaat om het creëren van conversaties, het bouwen van relaties en het transformeren van volgers in ambassadeurs. Kortom, het is het hart van je sociale media strategie.

SEO

SEO

Je hebt een website – top! Maar wat als niemand hem kan vinden? Dan is het alsof je een feestje geeft zonder uitnodigingen te versturen. SEO zorgt ervoor dat jouw digitale feestje de hotspot wordt waar iedereen naartoe wil. Die uitnodiging moet je natuurlijk niet alleen op Google zetten, want met ChatGPT, bing en Duckduckgo komen mensen ook bij je terecht.

marketingstrategie

Marketingstrategie

Zie het zo: een marketingstrategie is als een GPS voor jouw bedrijf. Zonder zou je rondrijden op goed geluk, hopend dat je ergens komt. Met een strategie weet je waar je naartoe gaat, hoe je daar komt, en waarom die route het beste is. Dat wil niet zeggen dat het net zo dichtgetimmerd zit als een regeerakkoord. In tegenstelling, een goede strategie heeft ruimte om te experimenteren, bij te sturen en te optimaliseren.

employer branding

Employer branding

Als ondernemer, directeur of bestuurder ben je afhankelijk van het in dienst hebben van het juiste personeel? Dan weet je ook hoe belangrijk het is om niet alleen aan de buitenwereld te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Employer branding vertelt jouw verhaal aan je huidige en toekomstige medewerkers.

Grafisch ontwerp en artwork

Design & Artwork

Eerste indrukken zijn als een eerste date: je krijgt geen tweede kans om een eerste indruk te maken. Iedere accountmanager weet hoe belangrijk een eerste indruk is, het kan de aandacht grijpen en bepalend zijn voor succes. Design zorgt ervoor dat jouw merk niet alleen gezien, maar ook herinnerd wordt.

Video

Video marketing

In een wereld waar de aandachtsspanne korter is dan ooit, grijpt video content de aandacht en houdt het vast. Het is als het verschil tussen een telefoongesprek en een face-to-face ontmoeting; de impact is groter, emotioneler en memorabeler.

Content creatie

Contentcreatie

Denk aan je website als een etalage. Zonder aantrekkelijke inhoud, lopen voorbijgangers (lees: potentiële klanten) gewoon voorbij. Goede content trekt aandacht, wekt interesse en bouwt relaties op. Het is de vonk die bezoekers verandert in trouwe fans.

web design

Webdesign

Webdesign is niet alleen het maken van een mooie website; het gaat om het creëren van een online omgeving die zowel aantrekkelijk als gebruiksvriendelijk is. Er zijn onderzoeken die aantonen dat bij iedere klik 90% van je bezoekers afhaakt. Dus zaak om daar heel kritisch naar te kijken want je website is je visitekaartje, je showroom en misschien wel de belangrijkste, je dealmaker of breaker.

Data Analyse - data analytics

Data Analytics

Stel je voor: een wereld waarin je niet meer gokt op basis van onderbuikgevoelens, maar beslissingen neemt gesteund door keiharde data. Data Analytics is als die vriend die altijd de feiten checkt voordat hij een urban legend gelooft. Het helpt je om patronen te zien, trends te voorspellen en te begrijpen wat jouw klanten echt willen.

inboundmarketing en leadgeneratie

Inbound marketing & leadgeneratie

Laten we eerlijk zijn, niemand houdt van die vervelende verkopers die je ongevraagd opbellen tijdens het avondeten. Inbound marketing en leadgeneratie is het tegenovergestelde. Het is als een magnetische persoonlijkheid die klanten aantrekt en vasthoudt, een pull strategie.

Open chat
1
Hey! ???? Kunnen we je helpen?