Inbound marketing & leadgeneratie

Als MKB-directeur of marketingmanager weet je dat klanten werven soms voelt als een blind date – spannend, maar je weet nooit wat je krijgt. Het kost daarnaast veel tijd om je potentiële klant te leren kennen en zij jou. Daarom introduceren wij Inbound Marketing & Leadgeneratie: de kunst van het aantrekken van klanten die echt bij jou passen, zonder ongemakkelijke stiltes.
inboundmarketing
SEO marketing
leadgen

Verschil tussen Inbound Marketing en Leadgeneratie

Inbound Marketing en Leadgeneratie zijn als een charmante duo in een romantische komedie: ze werken perfect samen, maar spelen verschillende rollen. Inbound Marketing is de kunst van het aantrekkelijk maken van jouw merk; het is het proces waarbij je boeiende content creëert en strategieën inzet om je doelgroep naar jou toe te trekken. Denk aan blogs, sociale media, en SEO. Het is de subtiele kunst van het verleiden.

Leadgeneratie, aan de andere kant, is de actie van het vangen van die interesse - het is het moment waarop een bezoeker een naam en contactgegevens achterlaat, en zo een potentiële klant wordt. Samen vormen ze een krachtig duo dat je helpt om niet alleen aandacht te krijgen, maar deze ook om te zetten in concrete zakelijke kansen.

Waarom Inbound Marketing en Leadgeneratie?

Laten we eerlijk zijn, niemand houdt van die vervelende verkopers die je ongevraagd opbellen tijdens het avondeten. Inbound marketing en leadgeneratie is het tegenovergestelde. Het is als een magnetische persoonlijkheid die klanten aantrekt en vasthoudt, een pull strategie. Is hiermee de klant bellen dan opgelost? Nee, maar het zorgt ervoor dat jouw prospect niet verbaasd is dat je belt, maar juist blij:

“Oja, goed dat je even belt, ik wilde dit toch even vragen.”

contentcreatie marketing

Hoe gaan we te werk?

Elke bedrijf heeft zijn eigen aanpak. We bekijken graag met jou welke aanpak het beste bij jou past.

1

Doelgroep Definiëren

We leren kennen wie je wilt aantrekken, waar ze zich bevinden en welke taal zij daar spreken.

2

Content Creatie

We brouwen content die bij je doelgroep en doel past; informeren, inspireren of activeren. Denk aan blogs, e-books, of infographics.

3

Website Optimalisatie

We zorgen dat je website de juiste funnels heeft om je bezoeker te leiden naar de plek waar jij hen wilt hebben.

4

Leads Verzamelen

Door subtiel en gericht formulieren en landingspagina's in te zetten verzamelen we nieuwe leads

5

Nurturing en Conversie

We koesteren die leads totdat ze klaar zijn om een stap verder te gaan, dus niet direct bellen, maar extra informatie verschaffen en monitoren of dit inderdaad is waar zij op zitten te wachten.

videomarketing

Word jij een onze nieuwe lead?

Met Inbound Marketing & Leadgeneratie verander je de manier waarop je klanten aantrekt. Het is subtiele verleiding met een strategisch plan. Klaar om je klanten te betoveren zonder ze achterna te zitten? Neem contact met ons op en laten we samen bouwen. Want wie wil er nu achter klanten aanhollen als ze ook naar jou kunnen komen?

Dit biedt onze afdeling ook aan

Social media en community managment

Social media – community management

In de wereld van sociale media is een actieve en betrokken gemeenschap goud waard. Het gaat niet alleen om het plaatsen van content; het gaat om het creëren van conversaties, het bouwen van relaties en het transformeren van volgers in ambassadeurs. Kortom, het is het hart van je sociale media strategie.

Storytelling

Storytelling

In een wereld waar elk merk schreeuwt om aandacht, is een goed verhaal als een rustig, boeiend gesprek in een overvolle kamer. Het trekt aandacht, roept emoties op en blijft hangen. Jouw merkverhaal is niet zomaar een verkooppraatje; het is een kans om een diepere verbinding met je publiek te creëren.

employer branding

Employer branding

Als ondernemer, directeur of bestuurder ben je afhankelijk van het in dienst hebben van het juiste personeel? Dan weet je ook hoe belangrijk het is om niet alleen aan de buitenwereld te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Employer branding vertelt jouw verhaal aan je huidige en toekomstige medewerkers.

SEA

SEA

Stel je voor dat je een winkel hebt in de meest populaire straat van de stad, maar niemand weet dat je er zit. Dat is je website zonder SEA. Met Search Engine Advertising zet je jouw bedrijf in de digitale etalage, recht voor de neuzen van geïnteresseerde voorbijgangers.

Video

Video marketing

In een wereld waar de aandachtsspanne korter is dan ooit, grijpt video content de aandacht en houdt het vast. Het is als het verschil tussen een telefoongesprek en een face-to-face ontmoeting; de impact is groter, emotioneler en memorabeler.

e-mail marketing

E-mailmarketing

In een tijdperk waarin iedereen overrompeld wordt door digitale informatie, brengt e-mailmarketing een persoonlijke touch. Het is de kunst van het direct aanspreken van je klanten, het bieden van waarde en het creëren van een blijvende verbinding.

Grafisch ontwerp en artwork

Design & Artwork

Eerste indrukken zijn als een eerste date: je krijgt geen tweede kans om een eerste indruk te maken. Iedere accountmanager weet hoe belangrijk een eerste indruk is, het kan de aandacht grijpen en bepalend zijn voor succes. Design zorgt ervoor dat jouw merk niet alleen gezien, maar ook herinnerd wordt.

Content creatie

Contentcreatie

Denk aan je website als een etalage. Zonder aantrekkelijke inhoud, lopen voorbijgangers (lees: potentiële klanten) gewoon voorbij. Goede content trekt aandacht, wekt interesse en bouwt relaties op. Het is de vonk die bezoekers verandert in trouwe fans.

web design

Webdesign

Webdesign is niet alleen het maken van een mooie website; het gaat om het creëren van een online omgeving die zowel aantrekkelijk als gebruiksvriendelijk is. Er zijn onderzoeken die aantonen dat bij iedere klik 90% van je bezoekers afhaakt. Dus zaak om daar heel kritisch naar te kijken want je website is je visitekaartje, je showroom en misschien wel de belangrijkste, je dealmaker of breaker.

SEO

SEO

Je hebt een website – top! Maar wat als niemand hem kan vinden? Dan is het alsof je een feestje geeft zonder uitnodigingen te versturen. SEO zorgt ervoor dat jouw digitale feestje de hotspot wordt waar iedereen naartoe wil. Die uitnodiging moet je natuurlijk niet alleen op Google zetten, want met ChatGPT, bing en Duckduckgo komen mensen ook bij je terecht.

marketingstrategie

Marketingstrategie

Zie het zo: een marketingstrategie is als een GPS voor jouw bedrijf. Zonder zou je rondrijden op goed geluk, hopend dat je ergens komt. Met een strategie weet je waar je naartoe gaat, hoe je daar komt, en waarom die route het beste is. Dat wil niet zeggen dat het net zo dichtgetimmerd zit als een regeerakkoord. In tegenstelling, een goede strategie heeft ruimte om te experimenteren, bij te sturen en te optimaliseren.

Data Analyse - data analytics

Data Analytics

Stel je voor: een wereld waarin je niet meer gokt op basis van onderbuikgevoelens, maar beslissingen neemt gesteund door keiharde data. Data Analytics is als die vriend die altijd de feiten checkt voordat hij een urban legend gelooft. Het helpt je om patronen te zien, trends te voorspellen en te begrijpen wat jouw klanten echt willen.

Open chat
1
Hey! ???? Kunnen we je helpen?