Data Analytics

Jij, als MKB-directeur of marketingmanager, weet dat beslissingen nemen soms voelt als gecalculeerd gokken. Je weet, of denkt te weten, wat de verschillende factoren zijn die van invloed zijn, maar kan het niet volledig onderbouwen. Onderbouwde marketingbeslissingen zijn van essentieel belang om je budget zo optimaal mogelijk te besteden. Dat is waar Data Analytics om de hoek komt kijken.
marketing analytics
inboundmarketing
webdevelopment

Wat is data Analytics?

Data Analytics is het proces van het analyseren van ruwe data om trends te ontdekken, conclusies te trekken en besluitvorming te ondersteunen. Het is alsof je een schatkaart hebt, maar dan voor je bedrijf. In plaats van 'X markeert de plek', laat het je zien waar je kansen liggen, welke strategieën werken en wanneer het tijd is om bij te sturen.

Waarom Data Analytics?

Stel je voor: een wereld waarin je niet meer gokt op basis van onderbuikgevoelens, maar beslissingen neemt gesteund door keiharde data. Data Analytics is als die vriend die altijd de feiten checkt voordat hij een urban legend gelooft. Het helpt je om patronen te zien, trends te voorspellen en te begrijpen wat jouw klanten echt willen.

marketingstrategie

Hoe gaan we te werk?

Elke bedrijf heeft zijn eigen aanpak. We bekijken graag met jou welke aanpak het beste bij jou past.

1

Data verzamelen

We verzamelen data vanuit allerlij plekken; je website, LinkedIn, facebook, maar ook marktdata en conjuctuur data.

2

Data opschonen

Niemand houdt van rommelige data. Wij maken het ordelijk, zodat je geen appels met peren vergelijkt.

3

Analyseren

We duiken in de data om patronen en inzichten te ontdekken.

4

Rapportage

We vertalen de cijfers naar verhalen. Geen droge rapporten, maar duidelijke inzichten waar je echt wat aan hebt.

5

Actieplan

Met de opgedane kennis maken we samen met jou een strategie.

SEA search engine optimalisation

Samen jouw data analyseren?

In een wereld waar data de nieuwe olie is, kun je het je niet veroorloven om dit goudmijn onbenut te laten. Data Analytics zet data om in actie, inzicht in resultaat. Want zeg nou zelf, een gokje wagen is leuk, maar zekerheid hebben is nog veel leuker.

Dit biedt onze afdeling ook aan

inboundmarketing en leadgeneratie

Inbound marketing & leadgeneratie

Laten we eerlijk zijn, niemand houdt van die vervelende verkopers die je ongevraagd opbellen tijdens het avondeten. Inbound marketing en leadgeneratie is het tegenovergestelde. Het is als een magnetische persoonlijkheid die klanten aantrekt en vasthoudt, een pull strategie.

employer branding

Employer branding

Als ondernemer, directeur of bestuurder ben je afhankelijk van het in dienst hebben van het juiste personeel? Dan weet je ook hoe belangrijk het is om niet alleen aan de buitenwereld te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Employer branding vertelt jouw verhaal aan je huidige en toekomstige medewerkers.

Content creatie

Contentcreatie

Denk aan je website als een etalage. Zonder aantrekkelijke inhoud, lopen voorbijgangers (lees: potentiële klanten) gewoon voorbij. Goede content trekt aandacht, wekt interesse en bouwt relaties op. Het is de vonk die bezoekers verandert in trouwe fans.

Video

Video marketing

In een wereld waar de aandachtsspanne korter is dan ooit, grijpt video content de aandacht en houdt het vast. Het is als het verschil tussen een telefoongesprek en een face-to-face ontmoeting; de impact is groter, emotioneler en memorabeler.

Social media en community managment

Social media – community management

In de wereld van sociale media is een actieve en betrokken gemeenschap goud waard. Het gaat niet alleen om het plaatsen van content; het gaat om het creëren van conversaties, het bouwen van relaties en het transformeren van volgers in ambassadeurs. Kortom, het is het hart van je sociale media strategie.

SEO

SEO

Je hebt een website – top! Maar wat als niemand hem kan vinden? Dan is het alsof je een feestje geeft zonder uitnodigingen te versturen. SEO zorgt ervoor dat jouw digitale feestje de hotspot wordt waar iedereen naartoe wil. Die uitnodiging moet je natuurlijk niet alleen op Google zetten, want met ChatGPT, bing en Duckduckgo komen mensen ook bij je terecht.

marketingstrategie

Marketingstrategie

Zie het zo: een marketingstrategie is als een GPS voor jouw bedrijf. Zonder zou je rondrijden op goed geluk, hopend dat je ergens komt. Met een strategie weet je waar je naartoe gaat, hoe je daar komt, en waarom die route het beste is. Dat wil niet zeggen dat het net zo dichtgetimmerd zit als een regeerakkoord. In tegenstelling, een goede strategie heeft ruimte om te experimenteren, bij te sturen en te optimaliseren.

Grafisch ontwerp en artwork

Design & Artwork

Eerste indrukken zijn als een eerste date: je krijgt geen tweede kans om een eerste indruk te maken. Iedere accountmanager weet hoe belangrijk een eerste indruk is, het kan de aandacht grijpen en bepalend zijn voor succes. Design zorgt ervoor dat jouw merk niet alleen gezien, maar ook herinnerd wordt.

SEA

SEA

Stel je voor dat je een winkel hebt in de meest populaire straat van de stad, maar niemand weet dat je er zit. Dat is je website zonder SEA. Met Search Engine Advertising zet je jouw bedrijf in de digitale etalage, recht voor de neuzen van geïnteresseerde voorbijgangers.

e-mail marketing

E-mailmarketing

In een tijdperk waarin iedereen overrompeld wordt door digitale informatie, brengt e-mailmarketing een persoonlijke touch. Het is de kunst van het direct aanspreken van je klanten, het bieden van waarde en het creëren van een blijvende verbinding.

web design

Webdesign

Webdesign is niet alleen het maken van een mooie website; het gaat om het creëren van een online omgeving die zowel aantrekkelijk als gebruiksvriendelijk is. Er zijn onderzoeken die aantonen dat bij iedere klik 90% van je bezoekers afhaakt. Dus zaak om daar heel kritisch naar te kijken want je website is je visitekaartje, je showroom en misschien wel de belangrijkste, je dealmaker of breaker.

Storytelling

Storytelling

In een wereld waar elk merk schreeuwt om aandacht, is een goed verhaal als een rustig, boeiend gesprek in een overvolle kamer. Het trekt aandacht, roept emoties op en blijft hangen. Jouw merkverhaal is niet zomaar een verkooppraatje; het is een kans om een diepere verbinding met je publiek te creëren.

Open chat
1
Hey! ???? Kunnen we je helpen?