Funsumers

Funsumers

Funsumers Logo

Over de Funsumers

Funsumers heeft en geeft online neuromarketing masterclasses. Funsumers werd opgericht in 2014. Hun cursussen zijn samengesteld aan de hand van wereldwijd bestaande neuromarketing inzichten en onderzoeken. Ze hebben verscheiden masterclasses, voor beginners tot aan zeer ervaren.

De rol van marketingbij

Onze rol was de uitvoer, echt de marketingafdeling. We hebben in de opstart geholpen om de strategie te polijsten, maar onderaan de streep was het heel duidelijk wat er moest gebeuren.

Er moest meer content geschreven worden. Deze moest SEO sterk zijn als ook gebruikt kunnen worden voor het delen op de verschillende social kanalen. Daarnaast is een PPC / SEA strategie opgezet voor zowel de Nederlandse als de Engels sprekende markt.

Meer cases

Onze specialiteiten

marketingbij is geen klassiek marketingbureau zoals je dat kent. Bij ons huur je een volledige marketingafdeling in voor een vast aantal uren per week en een vaste periode van 3 maanden.

Blogs en nieuws

Zo kunnen zorginstellingen inspelen op de daling van verpleegkundestudenten

Zo kunnen zorginstellingen inspelen op de daling van verpleegkundestudenten

De cijfers zijn overduidelijk: na een piek tijdens de coronapandemie is de instroom van nieuwe mbo- en hbo-studenten verpleegkunde inmiddels flink teruggelopen. Dit is zorgwekkend nieuws voor de zorgsector, die toch al worstelt met personeelstekorten. Wat betekent dit voor ziekenhuizen en zorginstellingen, en hoe kunnen zij hierop inspelen?

De P van Product in Employer Branding

De P van Product in employer branding

Over de jaren heen heeft marketing zich enorm ontwikkeld met tal van specialisme. Maar hoezeer het vakgebied zich ook ontwikkeld heeft, de klassieke 5 p’s (Product, Prijs, Plaats, Promotie, Personeel) zijn nog altijd zeer relevant. In dit artikel willen we via deze denkwijze de overlap tonen met employer branding.

ai-foto-artikel2

AI, review na ruim een jaar

Het afgelopen jaar zijn we getuige geweest van een ware ommekeer in de wereld met de massa-acceptatie en integratie van AI. In dit artikel nemen we je mee in de belangrijkste ontwikkelingen en bieden we een blik op de toekomst waarin AI ons werk en leven blijft hervormen.

Hoe kan marketingdenken het onboardingsproces versterken?

Hoe kan marketingdenken het onboardingsproces versterken?

Het begrijpen van het belang van een solide onboardingsproces. Dit is niet alleen relevant voor HR-professionals die nieuwe medewerkers willen binden. Ook voor marketeers die klanten een ervaring willen bieden die hen aan hun merk bindt vanaf het allereerste contactpunt is het van belang. Het is een zeer belangrijk deel van je employer brand. Wanneer je dit goed doet, kan het veel positieve mond-tot-mond reclame opleveren. 

Hoe kies je een marketingbureau

Hoe kies je een marketingbureau?

“Wij van WC-Eend adviseren WC-Eend.” Het oogt inderdaad een beetje vreemd om vanuit een marketingbureau advies te geven hoe je het beste een marketingbureau kunt kiezen. Zoals klanten zoeken naar het perfecte marketingbureau voor hen, zoeken de marketingbureaus ook naar de beste klant. Dus met die bril op hebben wij onze tips opgeschreven waar je wat ons betreft bij stil moet staan wanneer je een marketingbureau in de hand neemt.

Neuromarketing

Neuromarketing, de pijn van betalen

Zeeshan Khan is bij Eneco verantwoordelijk voor het MKB segment als Lead marketing & Sales. Naast deze functie kan hij niet stilzitten en biedt via Funsumers masterclasses aan in Neuromarketing, een ondergeschoven kindje in de marketing skill-set in Nederland.  

Marketing analytics de basis

Marketing analytics de basis

‘Meten is weten’, maar laten we eerlijk zijn, dat wordt maar al te vaak niet gedaan. Zo vaak dat we er bijna van zouden maken ‘meten is weten wordt vaak vergeten’. Het doorgronden van waar je jouw marketingbudget het beste in kunt steken voor een maximale Return on Investment (ROI) is cruciaal voor iedere marketingstrategie. Marketing analytics is het gereedschap waarmee je de puzzel van moderne marketing kunt ontrafelen. In dit uitgebreide artikel nemen we je mee in de wereld van marketing analytics, waarin we uitleggen wat het is, waarom het onmisbaar is voor je business, en hoe je het kunt inzetten om je doelen te crushen.

Open chat
1
Hey! ???? Kunnen we je helpen?