Cases

Nederlandse Vereniging van Arbeidsdeskunidgen

Nederlandse Vereniging voor Arbeidsdeskundige

De NVvA, Nederlandse Vereniging voor Arbeidsdeskundigen, richt zich als beroepsvereniging op de professionalisering en profilering van arbeidsdeskundigen. Aan de ene kant zetten zij zich in voor de ontwikkeling van het beroep en geeft kaders voor bewaking van normen en waarden bij de beroepsuitoefening. Aan de andere kant is het doel het beroep arbeidsdeskundige meer bekend te maken voor en binnen Nederland.

logo eneco 2

Eneco

Eneco is een van de 3 grote energie bedrijven van Nederland, gevestigd in Rotterdam. Al jaren zijn zij bezig met de verduurzaming van hun propositie, wat een enorme uitdaging is als energie maatschappij, want onderaan de streep wil de afnemer ook dat de stroom het doet en het gebouw verwarmd is.

funsumers logo groot

Funsumers

Funsumers heeft en geeft online neuromarketing masterclasses. Funsumers werd opgericht in 2014. Hun cursussen zijn samengesteld aan de hand van wereldwijd bestaande neuromarketing inzichten en onderzoeken. Ze hebben verscheiden masterclasses, voor beginners tot aan zeer ervaren.

HR community logo

HRcommunity

HRcommunity is een online en offline community platform die hr-professionals verbindt door het delen van kennis en ervaringen te vereenvoudigen en leren te versnellen. 

solved logo

Solved

Solved is een 360 graden kantoor huisvestingsorganisatie. Solved denkt mee in elk stadium van deze kantoorhuisvesting. Vanzelfsprekend het zoeken naar het juiste pand, ondersteuning bij de contractvorming, inrichting en kantoor design en zelfs het projectmanagement van deze inrichting. Kortom een totale ontzorging!

Open chat
1
Hey! ???? Kunnen we je helpen?